3 Mayıs 2025
“Otizmli ve Diğer Gelişim Yetersizliği Olan Bireylerin Yoğun Problem Davranışlarını Anlamak ve Müdahale Etmek” Seminerimizi Tamamladık!
Georgia Üniversitesi’nden Dr. Joel E. Ringdahl’ın katılımıyla “Otizmli ve Diğer Gelişim Yetersizliği Olan Bireylerin Yoğun Problem Davranışlarını Anlamak ve Müdahale Etmek” seminerini tamamladık.
Bu seminerde:
🔹 Problem davranışların nedenlerini anlamaya yönelik gözlem ve anket temelli değerlendirme yöntemleri tanıtıldı,
🔹 Elde edilen bilgiler doğrultusunda etkili müdahale planlarının nasıl geliştirilebileceği vaka örnekleriyle aktarıldı,
🔹 Uygulamada karşılaşılabilecek zorluklar ve çözüm önerileri katılımcılarla paylaşıldı.
Otizmli bireylerle çalışan uzmanlar, öğretmenler ve uygulamacılar için bilimsel temelli yaklaşımları bir araya getiren bu seminerde Dr. Ringdahl’a teşekkür ederiz!
Bu değerli seminerin gerçekleşmesine katkı sağlayan sponsorlarımız Wish More Hotel Şişli, Khai Hotel Karaköy, Walks in Europe ve Eker Süt Ürünleri’ne destekleri için en içten teşekkürlerimizi sunarız.